home | contact Picture@Home | sitemap

Het glasblaas proces


1. Nemen van het glas
Met behulp van een blaaspijp wordt gesmolten glas uit de oven gehaald en tegelijkertijd beoordeeld op zuiverheid.


2. Blazen
De glazen bol aan het eind van de blaaspijp moet met behulp van houten gereedschappen gevormd worden tot een symmetrische vorm. Hierbij wordt de eerste keer lucht ingeblazen.


3. Vormen en snijden

Bij deze stap wordt het gewenste model van het object gevormd door opnieuw gesmolten glas toe te voegen. Na het bereiken van de gewenste vorm worden de laatste stappen uitgevoerd, zoals snijden of openen, waarbij het object wederom verhit wordt.


4. Koelen

Als laatste wordt het object in een speciale oven ongeveer 12 uur afgekoeld. Dit om de spanning in het glas de verwijderen.

Glas objecten

Picture@Home heeft nu exclusief ambachtelijk geblazen glasobjecten in de winkel. Deze glasobjecten zijn leuk om als kado weg te geven of als een relatiegeschenk aan te bieden. U kunt bij Picture@Home voor zo'n exclusieve ambachtelijk glasobject al terecht vanaf €59.90 per stuk. Dus bezoek de winkel en laat u inspireren door deze mooie glas objecten.

PictureAtHome kan alle glasobejecten leveren die bij Loranto op de website staan. Bekijk het assortiment glasobjecten op Loranto.com

Glasobjecten en leuke cadeau's kopen bij Picture@Home

Glas Object 1