home | contact Picture@Home | sitemap

Lijsten assortiment:


Om een indruk te krijgen wat er mogelijk is qua inlijsting heeft Picture@Home een aantal verschillende variaties uit het assortiment op deze pagina geplaatst. Als u iets in te lijsten heeft, kom langs voor vrijblijvend advies.

Exclusief lijstwerk

Groot assortiment handgemaakte ornament lijsten met of zonder inleglijst. In goud of zilver.

Ook moderne lijsten waarvan de hoeken naadloos zijn gestopt, voordat de kleur wordt aangebracht.
Lijsten en sfeervolle passe-partouts.

lijsten overzicht

Wat maakt het inlijstwerk van Picture@Home zo bijzonder? Picture@Home heeft een breed assortiment met lijsten in combinatie met sfeervolle passe-partouts.
De lijsten worden op ambachtelijke wijze gemonteerd. Picture@Home adviseert bij het uitzoeken van de juiste lijst en passe-partout, belangrijk hierbij is dat het werk dat ingelijst moet worden goed tot zijn recht komt. Op creatief gebied weet Picture@Home net dat extra stukje toe te voegen waardoor jaren lange kijk plezier gegarandeerd is. Kom rustig langs voor een vrijblijvend advies.

Maatwerk passe-partouts.

Sinds kort is Picture@Home in het bezit van een computer gestuurde Passe-partout machine.
Behalve de gangbare passe-partouts in het vierkant, recht hoek, rond en ovaal is er ook een ruime keus in diverse fantasie passe-partouts zoals hart-vormig, driehoekig, acht-kantig en ga zo maar door.

Het is zelfs mogelijk een passe-partout naar eigen disign te ontwerpen. Kom gerust langs de winkel om de diverse mogelijkheden te bekijken. Graag geven wij u advies bij het uitzoeken van een passende passe-partout.