Professionele lijstenmakerij en kunstgalerij in Amersfoort

Bij Picture @ Home zijn we expert op het gebied van inlijsten. Uw mooiste kunstwerken geven wij op ambachtelijke en professionele manier nog meer effect en uitstraling. Hiermee wordt uw prent, foto of schilderij een echte toevoeging aan uw interieur. Naast onze lijstenmakerij bieden wij in onze winkel ook een kunstgalerij met schilderijen, prenten en glasobjecten.


Inlijstwerk

Bij Picture @ Home maken wij handgemaakte ornament lijsten met of zonder inleglijst. Kies voor goud of zilver voor een extra luxe uitstraling passend bij uw werk, of kies voor een combinatie van materialen en kleuren.

Maatwerk passe-partouts

Met onze computer gestuurde passe-partout machine is het bij Picture @ Home mogelijk om passe-partouts geheel op maat te laten maken.  
Behalve de gangbare passe-partouts zoaals een vierkant, rechthoek, ronde en ovale vorm, is er ook een ruime keus in diverse fantasie passe-partouts zoals hart-vormig, driehoekig, acht-kantig en meer. Het is zelfs mogelijk een passe-partout naar eigen design te ontwerpen. 


Kom gerust langs in de winkel om de diverse mogelijkheden te bekijken. Graag geven wij u advies bij het uitzoeken van een passende passe-partout.

Een greep uit ons lijstenassortiment

Wij bieden met onze lijstenmakerij een groot assortiment lijsten. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld handgemaakte ornamentlijsten, met of zonder inleglijst in goud of zilver. Maar ook vindt u hier moderne lijsten waarvan de hoeken naadloos zijn gestopt voordat de kleur wordt aangebracht.